Хлопці, хочу зробити ремонт у їдальні, але не знаю з чого почати. Маю невелику кімнату, десь 15 квадратів, і треба щоб вона була функціональною та затишною одночасно. Може хтось підкаже основні моменти, на які варто звернути увагу?
Найголовніше - це правильно спланувати простір. Якщо їдальня невелика, раджу відмовитись від масивних меблів. Краще вибрати стіл-трансформер або розкладний варіант. Освітлення теж дуже важливе - над столом має бути окреме світло, наприклад, підвісна люстра або кілька світильників. Колірну гаму краще вибирати світлу, це візуально збільшить простір. Ще подумай про зонування - можна виділити обідню зону килимом або різним оздобленням стін.
--------------------- Дитяча гідність - найвища цінність!громадська приймальня за адресою: м.Дніпропетровськ, пр. Карла Маркса 71, офіс 12 чекаємо на вас з 10 до 18 години!
Найголовніше - це правильно спланувати простір. Якщо їдальня невелика, раджу відмовитись від масивних меблів. Краще вибрати стіл-трансформер або розкладний варіант. Освітлення теж дуже важливе - над столом має бути окреме світло, наприклад, підвісна люстра або кілька світильників. Колірну гаму краще вибирати світлу, це візуально збільшить простір. Ще подумай про зонування - можна виділити обідню зону килимом або різним оздобленням стін.
Повністю згоден з попереднім коментарем! Сам минулого року робив ремонт їдальні, і можу сказати, що без професійної консультації було б важко. Звернувся до спеціалістів, і вони допомогли з плануванням і підбором матеріалів. Якщо цікавить детальніша інформація та ідеї, можу порадити глянути https://nsdgroup.com.ua/uk/dizajn-stolovoj-v-chastnom-dome-i-kvartire/ - там багато корисного про облаштування їдальні, від вибору меблів до освітлення. У мене вийшло дуже гарно, гості завжди хвалять атмосферу. Головне - не поспішати і все ретельно продумати.